Kocaköy Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Paydaşlarımızın desteği ile sevgi ve hoşgörü iklimi soluyan bir kurum olarak; teknolojik gelişimleri takip ederek, eğitimde çağdaş yaklaşımlar uygulayarak, ulusal düzeyde bilimselve kültürel etkinlikleri başarıyla gerçekleştiren, vatanını seven, üretken, çalışkan, hür düşünce ve ifade yeteneğine sahip bireyler yetiştiren, örnek bir okul olmaktır.

Misyon: BİZ, Öğrencilerimizi çağdaş, demokratik lider özeliklerine sahip, Atatürk İlke ve İnkılâplarını kendine yol gösterici olarak belirlemiş, hoşgörülü, paylaşmayı bilen, dürüst, topluma karşı sorumlu, hedefleri doğrultusunda sağlam adımlarla yürüyen bireyler olarak yetiştirmek için VARIZ.

Başarılar:

Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04128112233 Okul Müdürü (GSM) 0 (507)2137042

WEB - https://kocakoycpl.meb.k12.tr

Adres - Kocaköy Şeyh Şerafettin Mah. Lise Cd. / Kocaköy / Diyarbakır

Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - şeyhşerafettin mahallesi lise caddesi kocaköy diyarbakır

Adres - Kocaköy Şeyh Şerafettin Mah. Lise Cd. / Kocaköy / Diyarbakır

Ulaşım İlçedeki Yarım saat başı kalkan minibüs ve üç saatte bir hareket eden belediye otobüsleri ile yapılmakta.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuzunun il merkezine uzaklığı 55 km. Okulumuz ilçe merkezinde bulunmakta.