ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

Eğitim ve öğretimin en önemli unsurlarından biri de öğretmenlerdir. Öğretmenlerin moral ve motivasyonlarını artıracak etkinliklerin yapılması, açık ve samimi bir okul ikliminin oluşturulması öğretmenlerin mesleklerinden tat almasını sağlayacaktır. Bu doğrultuda bakıldığında; öğretmenlerin motivasyon ve morallerinin yüksek olması eğitim ve öğretimin daha kaliteli bir şekilde yapılmasına zemin hazırlayacaktır. Kocaköy Çok Programlı Anadolu Lisesi okul yönetimi olarak öğretmenlerin mesleklerini severek yapacakları her türlü ortamı hazırlamak bizim için bir görevdir.  Çünkü öğretmenlere yapılan her türlü yatırım öğrenciye pozitif bir şekilde geri dönecektir.  Öğretmenlerin moral ve motivasyonları düşük bir şekilde derse girmeleri, öğrencilere hiçbir katkı sağlamayacaktır. Amacımız, öğretmenlerimizin bedenen derste olmasından çok;  ruhen ve bedenen kendini dersine verebilecek, moralleri yüksek bir ortamda çalışmasını sağlamaktır.

Sadece 24 kasımda değil, bütün eğitim öğretim yılı boyunca öğretmenlerimize hak ettiği değeri vermek ve onlar için en güzel ortamları hazırlamak mesleki görevlerimizden biridir.

Sidar ERKUŞ

Kocaköy Çok Programlı Anadolu Lisesi  Müdürü